Frequently Asked Questions

Hoe kan ik betalen?

Er zijn verschillende betaalmethode beschikbaar op MrBeen.nl. Je vind hieronder alle mogelijkheden.

 • iDeal
 • Creditcard
 • PayPal
 • Bankcontact
 • Overboeking

Met welke creditcards kan ik betalen?

Je kan betalen met de volgende creditcards

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express
 • CartaSi
 • Cartes Bancaires

Ik heb voor een overboeking gekozen, wat nu?

Als je voor een overboeking hebt gekozen dan heb je tijdens het uitchecken een rekeningnummer en betalingskenmerk ingevuld. Het is belangrijk het betalingskenmerk exact over te nemen. De betaling wordt namelijk automatisch verwerkt. Klopt het betalingskenmerk niet, dan wordt het bedrag automatisch terug gestort.

Let op! De bestelling wordt pas verzonden nadat de betaling is ontvangen. Bij deze betaalmethode duurt het dan ook een paar dagen langer voordat je bestelling verzonden wordt.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending binnen Nederland is gratis. Verzending naar België is €5,-

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Bijna alle producten van Mr Been worden op bestelling gemaakt. Dit betekend dat we nog wat tijd moeten inlassen voor de productie. We rekenenen daar 1 dag  voor.

Bestel je bijvoorbeeld op maandag middag, dan versturen we je zending op dinsdag en heb je deze woensdag. Bestel je op maandag avond, dan zal het een dagje later worden. Onze pakketen worden van maandag t/m vrijdag verstuurd.

Je ontvangt altijd een mail als je pakket klaar ligt voor verzending. Je ontvangt ook een mail met de track & trace gegevens. Zo weet je altijd wanneer jouw zending aankomt.

Op welke dagen wordt mijn pakket bezorgd?

Onze bezorg partner is PostNL, zij bezorgen van maandag t/m zaterdag.

Moet ik thuis blijven om mijn pakket in ontvangst te nemen?

We versturen 2 soorten pakketten. Brievenbuspakketen en normale pakketten. En brievenbuspakket gaat met de postbode mee en wordt in de brievenbus gestopt. Hier hoef je niet voor thuis te blijven. De leren handgrepen worden allemaal met een brievenbuspakket verstuurd.

Voor de normale pakketen moet je wel thuis zijn. Ben je niet thuis, dan wordt het pakket bij de buren afgegeven, of wordt het op een later moment nog een keer geprobeerd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja dat kan. We houden je sowieso per email op de hoogte tot je bestelling is verzonden. Je krijgt een mail bij het plaatsen van een bestelling. Vervolgens krijg je een mail als we je pakket versturen. Daarna krijg je een mail van PostNL met daarin de track & trace gegevens. Zo weet je precies wanneer je bestelling geleverd wordt.

Als je een account aanmaakt tijdens het uitchecken dan kan je ook nog op de mijn account pagina kijken hoe je bestelling er voor staat.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Ja dat kan zo lang deze niet is verzonden. Je kan het beste even mailen of bellen. Zie voor de gegevens onze contact pagina

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja dat is geen enkel probleem. Via onderstaande link meld je je retour aan. Vervolgens krijg je van ons een retourlabel. Het is niet gratis om je bestelling retour te sturen, maar we willen de kosten graag met je delen. Daarom wordt er een bijdrage gevraagd van €3,- per retour. Je hoeft hier geen gebruik van te maken. Je kan je bestelling ook zelf retour sturen naar het adres op de contact pagina

Retouren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja dat is geen enkel probleem. Via onderstaande link meld je je retour aan. Vervolgens krijg je van ons een retourlabel. Het is niet gratis om je bestelling retour te sturen, maar we willen de kosten graag met je delen. Daarom wordt er een bijdrage gevraagd van €3,- per retour. Je hoeft hier geen gebruik van te maken. Je kan je bestelling ook zelf retour sturen naar het adres op de contact pagina

Ga naar retourformulier

Is het retour sturen gratis?

Nee, het is helaas niet gratis om een bestelling retour te sturen. We vragen een eigen bijdrage van €3,-

Tot wanneer kan ik mijn bestelling retour sturen?

Je heb 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kan je het product zonder opgaaf van reden terug sturen. Ben je later dan de 14 dagen, neem dan eerst contact met ons op. Meld je retour aan via onderstaande link:

Ga naar retourformulier

Welke maat handgreep moet ik bestellen?

Maten van de handgrepen

We gaan bij de handgrepen uit van de ruimte tussen de gaten in de kast of lade. Meet deze op om te kijken wat het beste past.

 • Tussen 100 & 120mm: Maat S
 • Tussen 120 & 140mm: Maat M
 • Tussen 140 & 160mm: Maat L

Hieronder zie je hoe groot de verschillende maten van de handgrepen zijn.

maten leren handgrepen

Bouten

Er zijn 3 verschillende lengte van bouten 25, 30 en 40mm. Om de juiste maat te kiezen heb je de dikte van de kastdeur of lade nodig. Je neemt die dikte in millimeters en telt er 8mm bij op. Je neemt dan het boutje wat daar het beste bij past, naar boven afgerond. Bijvoorbeeld: Je kastdeur is 16mm + 8mm = 24mm. Je kan dus het beste de 25mm bouten bestellen. Is je kastdeur 20mm, dan 20 + 8 = 28. Dan past het 30mm boutje het beste.

De juiste maat handgrepen zit er niet tussen, wat nu?

Geen probleem. We maken de handgrepen graag voor je op maat. Je kan de handgrepen die je wilt hebben online bestellen. In de het vak van de bestelnotitie geef je aan hoe groot  de ruimte tussen de boorgaten op de kast is. Wij regelen de rest.

Mijn plank past niet tussen de plankdragers?

De plankdragers kunnen we ook voor je op maat maken. We kunnen maximaal een lengte van 125 snijden. Ben je een beetje handig met Pythagoras, dan kan je precies uitrekenen hoe lang de dragers moeten zijn. Kom je er niet uit? Wij helpen je hier graag bij.

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via een van de onderstaande mogelijkheden.