Personaliseren

Een origineel en persoonlijk cadeau

We hebben verschillende mogelijkheden om een gepersonaliseerd cadeau te maken. Er zijn verschillende opties zoals leren schorten, leren onderzetters en houten snijplanken.

Je kan kiezen voor een persoonlijke tekst, maar er is ook de mogelijkheid om een logo te uploaden. Leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of jubileum.

Gratis verzending Handgemaakt in NL Premium kwaliteit Gratis retourneren

Leren notitieboekjes

Dit leren notitieboekje van A5 formaat kan je laten graveren met je eigen design. Met onze handige online design tool maak je eenvoudig jouw persoonlijke ontwerp. Je ontwerp wordt vervolgens in het leer gebrand.

Je hebt de keuze uit een boekje met lijntjes of met blanco papier. De inhoud van het leren boekje is te vervangen zodat je de leren notitieboek lang kan blijven gebruiken.

Houten snijplank graveren

We hebben 3 verschillende modellen snijplanken om te personaliseren. Je kan een afbeelding (een foto is niet mogelijk) uploaden of gebruik maken van een van onze vooringestelde designs. We hebben snijplanken beschikbaar vanaf €29,95. Alle prijzen zijn inclusief verzending en gravering.

Medium snijplank €49,95
Luxe snijplank van 40 x 30 x 3cm

Ronde snijplank €29,95
Leuke serveer- of broodplank 30cm doorsnede

Hakblok €59,95
Stoer hakblok van 40 x 30 x 5cm

Leren schort personaliseren

Bestel eenvoudig een leren schort met een naam of met een logo. Je hebt bij beide opties de mogelijkheid om de gravering op een leren label te plaatsen of direct op een schort.

Verder zijn de schorten in 4 verschillende kleuren te krijgen. Namelijk in cognac, bruin, zwart en croco. Alle kleuren zijn in 2 modellen te bestellen. We hebben een Basic model, dit model is perfect voor achter de BBQ of thuis in de keuken. Daarnaast hebben we een Pro model. Dit model is geschikt voor mensen die het schort lang achter elkaar dragen. Bijvoorbeeld in de horeca.

Basic schort met naam €130,-
Luxe schort gegraveerd met naam

leren schort met logo persoonlijk cadeau

Pro schort met logo €150,-
Luxe schort gegraveerd logo of afbeelding

Pro schort met logo op label €150,-
Luxe schort gegraveerd logo of afbeelding op label

Leren onderzetters graveren

Leren onderzetters zijn helemaal hip en daarmee een erg leuk en persoonlijk cadeau. De standaard onderzetters zijn in 4 kleuren te verkrijgen, maar de gegraveerde onderzetters maken we alleen in de cognac kleur. Op de ze kleur komt de gravering er het beste uit. De leren onderzetters bestaan uit een set van 6 stuks. Alle onderzetters worden met dezelfde gravering geleverd. Er zijn naast de mogelijkheid tot tekst ook meerdere vooringestelde designs die je naar wens kan aanpassen.

Hoe het gepersonaliseerde cadeau wordt gemaakt

De tekst of het logo worden bij ons in het atelier in het product gebrand. Dit gebeurd met een laserstraal. Door de laserstraal verband te bovenste laag van het materiaal waardoor het zwart wordt. Alles wat er aan materiaal wordt aangeleverd wordt dus altijd zwart. Kleur is niet mogelijk en grijstinten ook niet. Twijfel je over de geschiktheid van je afbeelding dat helpen we je graag en kan je het beste even een mail sturen naar info@mrbeen.nl
We kunnen eventueel ook helpen met geschikt maken van je afbeelding.

Als we de order binnen krijgen zullen we altijd even nakijken of alles netjes is uitgelijnd en of de kwaliteit voldoende is. Mochten we hierover twijfelen dan zullen we altijd eerst contact met je opnemen voordat we het product echt gaan maken.

Zakelijke cadeau’s

Wil je regelmatig een relatiegeschenk sturen, bijvoorbeeld een houten snijplank met bedrijfslogo en persoonlijke tekst. Dan nemen wijn dat graag uithanden. Voor verschillende bedrijven regelen wij de volledige afhandeling. Van een persoonlijke kaart tot het versturen naar de klant.

Neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

gepersonaliseerd cadeau

Grotere oplagen

Wil je de producten in een grotere oplagen dan 10 stuks dan kunnen we een scherpe prijs voor je maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Het is ook mogelijk producten op maat te ontwikkelen. Zoals de leren whiskey tas die op de foto te zien is.