Leren notitieboekjes

Eenvoudig een leren notitieboek graveren

Eenvoudig online je eigen leren notitieboek graveren. Met onze handige tool zet je heel eenvoudig een tekst of logo op de leren notitieboekjes. Je kan direct bestellen en binnen 3 dagen wordt het pakket bij je thuisbezorgd. Al vanaf 1 stuk!

Leren notitieboekje

Dit leren notitieboekje is een echt Nederlands product. Het leer wordt gelooid in Nederland, het boekwerk komt uit Nederland en wij maken zelf het leren notitieboekje. Een echt mooie kwaliteit van eigen bodem. Het notitieboekje is van een A5 formaat en beschikbaar met blanco of met gelinieerde pagina’s.

Elk boekje bestaat uit 80 pagina’s van 100 grams papier. De inhoud van het leren notitieboek is eenvoudig te wisselen, zodat als je de 80 pagina’s hebt volgeschreven je niet het hele notitieboek hoeft te vervangen.

Kies één van de modellen hieronder en begin direct met personaliseren

Inspiratie

Inspiratie

Wat je nog meer wilt weten over leren notitieboekjes graveren

Leer van het notitieboek

Zoals al even kort vermeld is het leer van Nederlandse bodem. In Brabant zit een van de laatste Nederlandse looiers en daar wordt dit mooie leer gemaakt. Het is ongeveer 1.4mm dik en ziet er stoer er robuust uit.

Graveren notitieboek

Het leer van het notitieboek word gegraveerd door de bovenste laag van het leer te verbranden. Dit gebeurd door een heel fijne laserstraal te gebruiken. De gravering is daarom ook altijd zwart, kleur is niet mogelijk

Binnenwerk notitieboek

Het notitieboek bestaat uit 80 pagina’s, dit betekend dat je 160 kantjes hebt om te beschrijven. Het notitieboek is gemaakt van 100 grams papier en je hebt de keuze uit gelinieerd of blanco papier.

Verzending & Levering

Verzending is binnen Nederland gratis. De levertijd bedraagt 3 werkdagen. Bestel je bijvoorbeeld op maandag voor 16.00uur, dan wordt je bestelling op woensdag geleverd.

Zakelijk bestellen

Wil je als bedrijf een notitieboek bestellen met bijvoorbeeld een logo gegraveerd of een persoonlijke tekst. Dan kunnen wij dat ook regelen. Het is een leuk cadeau voor je werknemers of relaties en werkt ook nog mee aan de branding van je bedrijf aangezien het een product is dat mensen echt waarderen.

Vanaf 10 stuks of meer kunnen we een scherpere prijs maken. Ook kunnen we een boekje op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan een aangepaste maat of een agenda in plaats van een notitieboek. Interesse? Stuur ons een mail met de wensen en we komen er snel op terug.