Bestel een schort met naam of logo

In 3 eenvoudige stappen een gepersonaliseerd leren schort.

  1. Kies tussen een schort met naam óf met logo
  2. Vul de tekst in of upload een logo
  3. Kies voor plaatsing direct op het schort of op een label

Klaar! Zo eenvoudig is het.

Leren schort met naam of logo

Bestel een leren schort met de gravering van een naam of met logo. Makkelijk online te bestellen en snel geleverd. De gravering word zoals in de video hiernaast is te zien in het schort gebrand. Het is dan ook niet mogelijk om met kleuren te werken. De gravering van de naam of van het logo wordt altijd zwart. Een schort met logo is ideaal voor bedrijven. Het is een stoere manier om de huisstijl van je bedrijf over te brengen in de bedrijfskleding.

Een leren schort met naam is ontzettend leuk om cadeau te geven. Helemaal als de ontvanger van koken, bbqen of klussen houd. Het is eenvoudig online te bestellen. Je typt de tekst die je wilt en kiest een lettertype en een van de plaatsingsopties.

Het leer van de schorten

De banden worden gemaakt van plantaardig gelooid leer uit Italië. Plantaardig gelooid betekend dat er geen chemicaliën gebruikt worden tijden het looien. In plaats daarvan worden er takken en boomschors gebruikt. Deze manier van looien werd vroeger ook gebruikt en is nu weer helemaal hip vanwege het feit dat het minder schadelijk is voor het milieu.

Het leer van het schort word in Nederland gemaakt bij een van de laatste Nederlandse leerlooiers. Het leer is 1.2 tot 1.4mm dik en hierdoor lekker soepel wat het draagcomfort ontzettend vergroot. Er zijn 5 verschillende kleuren beschikbaar, namelijk: cognac, bruin, zwart, beige en croco.

Wanneer een leren schort

Een leren schort is vooral bekend van achter de bbq, maar er zijn nog veel meer toepassingen te bedenken. Zo kan kan hij ook gewoon in de keuken gebruikt worden. Verder zijn er ook voor de professionals genoeg redenen te bedenken om een leren schort te laten graveren met een logo. Denk bijvoorbeeld aan een slager of cateraar. Maar ook op beurzen kan het je merk een stoere uitstarling geven. Denk bijvoorbeeld aan whiskey of biermerken.

Een leren schort schort voor een stoere uitstraling met een logo op het schort gebrand is het ook nog een manier om jouw merk te versterken.

Levertijd en verzending

Na bestelling van het schort rekenen we ongeveer een dag voor het maken. Het schort wordt vervolgens een keer goed ingevet door ons. Na een nachtje drogen wordt het schort naar je opgestuurd.

Op het moment dat je schort verzonden is ontvang je daar een email over. Vervolgens ontvang je ‘s avonds een mail van PostNL met daarin de tracking gegevens van je pakket. Zo weet je precies wanneer het pakket geleverd wordt.

Hou er rekening mee dat een leren schort met naam of met logo niet geretourneerd kan worden.

Voorbeelden van gegraveerde leren schorten