Zakelijk bestellen

Relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk, promotie artikelen of een cadeau en je wilt een keer wat unieks geven? Bij Mr Been maken we artikelen  op maat gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam. Bijvoorbeeld een leren notitieboekje, houten snijplank of wijnrek. We kunnen de producten die in onze webshop te vinden zijn leveren, maar ook maatwerk is zeker mogelijk.

Detailhandel

Wil je de producten van Mr Been in je winkel of webshop verkopen. Ook dat is geen probleem. We kunnen al onze producten leveren voor in de detailhandel. Denk bijvoorbeeld aan de leren lampen, of de leren handgrepen. Vul het formulier hiernaast in om meer informatie te ontvangen over prijzen en mogelijkheden.

Horeca

Voor de horeca kunnen we leren schorten leveren gepersonaliseerd met logo. We hebben speciale modellen en leersoorten die zeer geschikt zijn voor intensief gebruik. We kunnen het concept compleet maken met bijvoorbeeld leren bretels, sloven en leren onderzetters. Allemaal te personaliseren naar je wens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het op maat maken van het tasje voor de terminal of een extra draag mogelijkheid voor specifiek gereedschap.

Voorbeelden